Primul Seed Forum Moldova a fost lansat!

La data de 26 mai 2016, ODIMM în parteneriat cu Seed Forum Global a organizat Primul Seed Forum Moldova, în cadrul Proiectului Access to Finance, finanţat de Guvernul Norvegiei.

La eveniment au fost prezenţi Viceprim-ministru, Ministrul Economiei, dl. Stephane Bride, Directorul General al ODIMM, dna. Iulia Iabanji, Preşedintele Seed Forum Global, dl. Steinar Korsmo, Preşedintele Seed Forum East Europe, dl. Dimitrie Podoliev, Preşedintele Academiei de Ştiinţe, dl. Gheorghe Duca, parteneri de dezvoltare, reprezentanți a peste 50 de companii private autohtone.

 

Seed Forum vine cu o abordare nouă pentru Republica Moldova a procesului investiţional. 4 companii cu idei de afaceri inovatoare și potențial de creștere, selectate în urma sesiunii de Pitch Training din 19 mai 2015 şi-au prezentat în cadrul forumului ideile de afaceri companiilor private. Reprezentanţii mediului de afaceri şi-au exprimat convingerea ca rezultatele Forumului se vor reflecta în identificarea de noi domenii care pot aduce rezultate benefice economiei noastre.
 

Misiunea Seed Forum Global este este să prezinte investitorilor din peste 40 ţări companiile cu potenţial de creştere şi idei inovative, precum şi să instruiască antreprenorii în domeniul de fundrising şi să reducă riscul investiţional pentru investitori. Informație detaliată poate fi gasită aici: www.seedforum.org

 

ODIMM reprezintă partenerul Norvegiei în cadrul Proiectului ACCESS, scopul principal al caruia este asigurarea transferului de cunoştinţe din Norvegia către Moldova privind procesul de lucru al Seed Forum Global, identificarea şi crearea companiilor cu potenţial de creştere la nivel global, precum şi, ulterior, facilitarea accesului companiilor beneficiare la finanţe.

Visit www.betroll.co.uk the best bookies