• Home
  • Noutati
  • A fost dat startul concursului Cupa Antreprenorialului de Afaceri

A fost dat startul concursului Cupa Antreprenorialului de Afaceri

La data de 09.09.2015 a fost lansat proiectul “Promovarea antreprenoriatului pentru dezvoltarea mediului rural” cu suportul Guvernului Estonian print-un parteneriat dintre Centre For Pure Development din Estonia ,ODIMM, ENTRANCE si BCI din Republica Moldova.

Proiectul are ca scop general de a ajuta tinerii la inițierea afacerii proprii, care vor spori activitatea antreprenoriala in mediul rural. Acest proiect este destinat pentru tineri cu vârstele cuprinse intre 18 si 35 de ani, studenți, tineri specialiști sau angajați care vor sa-si testeze aptitudinile de antreprenor venind cu noi idei de afaceri .

Obiectivul de bază al concursului este de a descoperi,  susține și promova tineri care pot să  gestioneze o afacere  de succes în localitatea lor de baștină, în diferite domenii, la alegerea lor.

Criterii de eligibilitate;

·         persoanele cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, din raioanele Republicii Moldova, care:

·         vor să devină antreprenori;

·         vor să inițieze o afacere proprie;

·          prin crearea de consortiumuri mici;

Cine poate să participe?

●     echipele ale căror idee de afacere încă nu generează venituri;

●     antreprenorii care doresc să lanseze un nou produs sau să iasă cu servicii noi pe piață.

Data limita de aplicare al proiectului este de 27 septembrie.

Pentru mai multe informații privind intențiile de a dezvolta proiecte comune, informațiile despre incubatoarele de afaceri, despre procesul de susţinere şi promovare a ideilor de afaceri inovative, vă rugăm să o contactaţi pe Tatiana Eremciuc, coordonator programe, responsabil Incubatoare de afaceri ODIMM, tel. (022) 22-57-99, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Visit www.betroll.co.uk the best bookies